2007. augusztus 9., csütörtök

Heti fotó, 25. hét

Örömteli bejelentéssel szolgálhatok: tegnap, a média érdeklődésétől egyáltalán nem kísérve lezajlott a világ legolcsóbb, mindössze 12 ezer forintos Mars-expedíciója. A küldetés sikeres volt, tudományos szempontból felbecsülhetetlen értékű fotói kissé kivehetetlenek ugyan, de a szakemberek számára világosan bizonyítják, hogy a vörös bolygó felszíne és legköre életre tökéletesen alkalmas.



Ez egy állókép az úgynevezett négy dimenziós ultrahang felvételéből. Kezdő és uh-képek elemzésében járatlan apák kedvéért elmondom, hogy a gyermek arcát a kép felső felében kell leresni, a bal szélen látható sötét sávtól jobbra rajzolódik ki negyedprofilja, a homlok, a két szemhéj és a diszkrét pszeudosémita jegyeket mutató orr vonala. Alul az a felhő nem gigászi gázturbulencia, hanem a méhlepény egy darabja, ami gondos tervezettséggel takarja ki a gyermek arcát.

Kiderült továbbá, hogy a kis hommelette valójában femmelette. Lány tehát az istenadta, erre megdönthetetlen bizonyítékokkal szolgált az expedíció.

4 megjegyzés:

  1. Hat ez tok szuper, hogy lany. A harom csaj (Jana, enyem, tied) majd egyutt jar soppingolni nyilvan.

    Viszont gestalt-latasom nyilvan kicsit nem annyira jo, de el tudnad magyarazni pontosan hol is van mi? Kulonosen a pszeudosemita orr erdekelni (mit is jelent a pszeudo elotag itt?)

    VálaszTörlés
  2. Nem képzeled?! Semmi shopping, csak Kant-szemináriumok, francia nyelvórák, lovaglás és klasszikus balett!

    Annál jobban, mint a postban, nem tudom leírni. A pszeudo, azaz nem igazi, hamis, ál- azt jelenti, hogy nem az, de úgy néz ki. Sokat fogják inzultálni szegény leányt az antiszemiták, ahogy az apját is.

    VálaszTörlés
  3. Janának beszámolok majd az új csajsziról, persze, miután meghallgattam élménybeszámolóját, amit a 3 napon át tartó, napi 8 óra Ermitázs nézelődésről előad.

    A listából kifelejtetted a legfontosabbat, a bridzstanfolyamot!

    Egyébként isteni a hír!

    Nevekkel hogy álltok? Kérek erről is egy írást! És b, kiderült mi lehet a Matild mellett jó három nyelven?

    VálaszTörlés
  4. Bridzstanfolyamra semmi szükség, arra itt van nagyszerű édesapja, aki kitűnően eligazítja majd a szlemminvitek varázslatos világában.

    VálaszTörlés