2008. október 1., szerda

Na, mi ez?



Azok a szerencsések, akik nem tudják. E heti kedvenc gadgetünk nem más, mint "vizelettenyésztéshez, ill. vizeletmennyiség méréséhez szükséges egyszer használatos steril gyűjtőzacskó". Az elmúlt két napban vagy egy sterilizált palackkal rohangáltunk a lemeztelenített ifjú hommelette után, végérvényesen nevetségessé téve magunkat előtte - vagy pedig ilyen gyilkos bigyókat ragasztottunk az alfelére, hogy némi pisit kinyerjünk belőle. A végeredmény: a totális kudarc. Mindez szorosan összefügg azzal, hogy a kedves kis omlettkét az itt taglalt okok miatt néhány órán belül mélyaltatásba, egyben szike alá helyezik, úgyhogy most a geadget részletes elemzése elmarad. Aggódjatok velünk!

4 megjegyzés:

  1. Aggodunk, aggodunk, persze. Amint felebredt az altatasbol irj rovid posztot, hogy minden rendben van.

    VálaszTörlés
  2. ezt a zacskót jól ismerjük, pontosan hat ment pocsékba, mire a hetedikben ott díszelgett a harmatfriss minta. szerintük az a titok nyitja, és most mint tapasztalt vizeletgyüjtő-zacskó felragasztó mondom, oda kell ragasztani, ahova nem is gondolná az ember.
    gondolok omlettkére, minden rendben lesz!

    VálaszTörlés
  3. Jól van, minden rendben,itthon vagyunk, majd biztos lesz hosszas taglalás is...

    VálaszTörlés
  4. Mi hárommal próbálkoztunk, aztán feladtuk. Vizeletmintánk nem lett, viszont a fogamzásgátlás új módszerét fedeztük fel. Kissé, hogy is mondjam, kezdetleges viszont sokkal olcsóbb, mint az óvszer.

    VálaszTörlés