2010. október 6., szerda

Bulvár

Nos, úgy döntöttem, hogy a lehető legkevesebb energiabefektetéssel a lehető legtöbb kommentet generálom e blogon. Ezt hívják ugyebár bulvárnak. Egyszóval: örülünk, vagy nem örülünk?

5 megjegyzés:

  1. Csakazertsem kommentelek, tessek rendes posztokat irni a hommelette-rol...

    VálaszTörlés
  2. rossz a kérdésfelvetés, mert nem, nem örülünk annak, hogy egy kisbabát újra kellett éleszteni, de nem örülünk annak sem, hogy a kórházban a mellettem lévő szintén ikres anyukának én vittem fotókat a digitális gépemen, hogy végre láthassa a kislányait, mert spinális érzéstelenítés után 200-as vérnyomással egy hétig még a fejét sem tudta felemelni, és senki, de senki nem vitte neki oda a gyerekeit, hogy megnézhesse (szoptatásról már nem is beszélek...)Nem, nem örülünk annak, hogy az embertelen és a kockázatos között kell választani.

    VálaszTörlés
  3. Szép csendben bízom a szülőotthonok visszaállításában. Mert fel nem tudom fogni, hogy a praktikus dolgokon túl mi a fenéért kell kórházba vonulni (kevés az orvos, drága a műtőfelszerelés stb.). Így talán mindkét dologra lenne megoldás.

    VálaszTörlés
  4. szülnék persze2010. október 8. 20:08

    hú, én el tudom képzelni, hogy miért.
    mert csak így lehet a szülést táblázatokba rendezni, megbénítani, megnyomorítani, a szülő nőnenk bemagyarázni, hogy ő volt a hibás mindenért, és ezek után még egy lavór pénzt zsebre tenni, mert hálás nekünk a szerencsétlen, akinek tönkretettük a szülését.

    nincs kegyelem, de kivétel is kevés: a szülészet ma magyarországon - néhány ritka madártól eltekintve - csupa embertelen szakit takar, akiket nem érdekel se a nő, se a baba, csak a maga begyöpösödött rutinjai.

    ilyen helyzetben valóban ilyesztő lehet Geréb, mert nagy versenyt generál és ezeket a tábornokokat arra kényszeríti, hogy legalább kicsit engedjenek a huszárőrmesteri merevségükből. és némi jattot is kihúz a zsebükből.

    VálaszTörlés
  5. én egy esztétikai (tehát tulajdonképpen a legrelevánsabb) szempont fülvetésével járulnék hozzá a bulvárosodási kísérlethez:

    aki egy méhlepénnyel a kezében fotóckodik ilyen zsíros, ápolatlan hajban, azt soha a büdös életben nem lenne szabad többé civilizált emberek közé engedni.
    itt a kép, de tényleg csak az kattintson, aki sok időt eltöltött az internets legmélyén: http://26.media.tumblr.com/tumblr_kocdoz4CpA1qzymego1_500.jpg

    VálaszTörlés