2011. július 17., vasárnap

Hagyományos apaszerep

A legifjabb hommelette hamarosan bekövetkező érkezésének örömére ma pontosan azt tettem, amit tízből tíz kezdő apuka tenni szokott: összeszereltem a gyerekágyat. Nagyon, nagyon, nagyon jó volt.

Ám e Vergilius pennájára méltó, nagyszabású cselekmény itt nem ér véget. Mert később telefonon társalogtam az évi rendes szabadságát immár egy hete távoli nagyanyjánál töltő ifjú hommelette-tel, aki mély felháborodásban tört ki, amikor megtudta, hogy nélküle szereltem össze az ágyat. Úgyhogy holnap hazajön, szétszedjük, és együtt összeszereljük. Nagyon, nagyon, nagyon jó lesz.

6 megjegyzés:

  1. Megértem. Én a szülés előtti három hétben háromszor szedtem szét és raktam össze a kiságyat. Apuka lehajolt a csavarokért, én behajtottam őket :-)

    VálaszTörlés
  2. :)

    Figyelj, jeeka, nem te vagy, aki abban a nagyon vicces ökotakarítós kisfilmben szerepel? Ha így van, fogadd kérlek örök hálámat a "squatkosz" kifejezésért, ami azóta szókincsem stabil darabjává vált. Meg persze a mososzóda-ecet kombóért, én eddig azt hittem, hogy a Well Done Hideg zsíroldója a leghatásosabb vegyi fegyver az ember által ismert univerzumban.

    A "makacs szennyeződések ellen használjon férfit" meg a lakásunkban található feminista mozgalmak első számú jelszava lett.

    VálaszTörlés
  3. Húúúúú...Hol lehet látni ezt a filmet? Szeretném, szeretném :).

    VálaszTörlés
  4. Kedves Lapin!
    Itt megnézhető:
    http://lmv.hu/node/5909
    Üdv,
    Anikó

    VálaszTörlés
  5. Kösziii! Nagyon jó!!!
    Egy ideje én is így takarítok és teljesen rendben van.

    VálaszTörlés
  6. Annyira boldog vagyok ma, mert Isten megtette azért, mert nehéz időkben ment át más hitelnyújtókkal, és semmi sem működik jól, a hitem és a reményem elvesztésére törekedtem, de még mindig erősnek kell lennem és folytatni kell azt, amit keresek. Ma boldog vagyok, mert Isten a legjobb hitelintézethez irányította, és nem bántam semmit, miután kapcsolatba léptem velük, és a szívem teljesült, és megkaptam a megadott összeget, amit kértem (300 000,00 USD), a pénzt befizették számlám után két héttel a társasággal folytatott beszélgetés után, és nem bántottak nekem, és nem okozott fejfájást a kölcsön tőlük való megszerzésekor, a családtagjaim és a barátaim, akiket én nekik irányítottam, szintén megkapta a kölcsönüket, szeretnék a lfdsloans@outlook.com / whatsapp + 1-989-394-3740 telefonszámon. . és gyorsan megszerezze a kölcsönt, ez biztonságos és gyors, hiszen laza remény, hit és mindent megtesz, csak kölcsönszerzés céljából, és semmi sem működik, fogadjon el, ha megpróbálja ezt a Benjamin nevű embert, soha bármit sajnál, és a hitelkérelem jóváhagyásra kerül, és azt közvetlenül a bankszámlájára fizeti be, tehát siess most, és lépjen kapcsolatba a WhatsApp + 1-989-394-3740 telefonszámon. kérjen bármilyen típusú kölcsönt, és azt Önnek nyújtják. a legjobbakat

    VálaszTörlés