2008. november 10., hétfő

Dühöngés

Írtam itten, nem kis lelkesedéssel a Nemzetközi Babahordozó Hétről, no meg arról, hogy mekkora királyság egy hordozókendős flashmob. Nohát, azóta a rendezvénysorozat honlapjára felkerült a program is. Hát, csak gratulálni tudok a szervezést bonyolító Mamami figyelmes munkatársainak, hogy a csődületet sikerült hétköznap délelőtt 10 órára összehívni. Ha az volt a cél, hogy a dolgozó apákat megfosszuk e jószándékú kezdeményezésben való részvétel örömétől, akkor elismerem: e célt maradéktalanul sikerült elérni. Csak így tovább, kedves "alternatív anyukák".

4 megjegyzés:

  1. Kedves Lakótárs!

    Szervezőtársaim nevében őszintén sajnálom, hogy nem tudsz ott lenni holnap! Becsszóra nem azért tettük erre az időpontra, hogy az apukákat kizárjuk, idén így alakult. Reményeink szerint jövőre is lesz Babahordozó Hét, és már most felírtuk az ötletlistára az észrevételedet. Köszönjük, hogy lelkes voltál, sajnáljuk, hogy akaratunkon kívül csalódást okoztunk, és reméljük találkozunk a Hét többi programján!

    Üdvözlettel,
    Kati, az egyik szervező

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy föltetted, hónapok óta dolgozunk rajta! Várunk a Tranzitban csütörkön, pénteken, szombaton, vasárnap, hétfőn délután 4-től!

    Éva

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm, remélem, jövőre már együtt tömörülhetünk egy napfényes vasárnap délelőtt. Ki tudja, talán a hordozó is aktuális lesz megint, ugye, kedves lakótársam?

    VálaszTörlés