2009. október 13., kedd

Az esős évszak...

...végérvényesen beköszöntött. E tényt családunk kétharmada kitörő örömmel fogadta. A kezdő apuka boldog, mert fellélegzhet: e csodás, Krasznahorkai tollára és Tarr Béla vízióiba illő esőzés végre eltakarítja az utcákról az ostoba kocabiciklistákat, akik gyávák ahhoz, hogy az úttesten menjenek, de elég bátrak ahhoz, hogy sűrű bazmegezések közepette lecsöngessenek egy apjával sétáló kétéves gyereket. (Öröm az ürömben, hogy a még ostobább autósok viszont fröcskölnek, kegyetlenül.) A gyerek pedig szintén boldog... Hogy miért is? Válasz a lapozás után.

7 megjegyzés:

 1. Sziasztok! Elnézést, hogy így ismeretlenül, de az a kínzó kérdésem lenne, hogy ezt a csodálatos ruházatot hol vettétek. Pont ilyet keresnék a kisfiamnak. A bölcsi megoldás csak az én figyelmemet kerülte el, vagy végülis nem írtátok meg, hogy mi lett? Üdv.

  VálaszTörlés
 2. Szia Cili, az Aldiban sikerült venni még nyáron, nem tudom, most van-e, jelzem, papírvékony és csak rövid ideig tartja a vízhatlanságot. Viszont van hasonló nadrágja a Playshoesnak, ami full műanyag, lehet benne mozogni és soha nem ázik át: http://babyfun.axiomarket.hu/item/kantaros-esonadrag-tobb-szinben-es-mintaval10

  VálaszTörlés
 3. A Dunaparton hasonló időben korlátlan mennyiségű pancs-pocsolya áll rendelkezésre, úgyhogy jöhettek, ha van kedvetek.
  :o]

  VálaszTörlés
 4. Köszönjük, de azért pocsolya nem csak vidéken van! ;)

  VálaszTörlés
 5. Ja, és nagyon ciki az a vetetlen ágy (lakótársi szakszóval: "szamárfészek"). Nézzétek el nekem, három napig szalmaözvegy voltam, nyakamon egy örökké tócsára éhes kisdeddel.

  VálaszTörlés