2008. október 1., szerda

Na, mi ez?Azok a szerencsések, akik nem tudják. E heti kedvenc gadgetünk nem más, mint "vizelettenyésztéshez, ill. vizeletmennyiség méréséhez szükséges egyszer használatos steril gyűjtőzacskó". Az elmúlt két napban vagy egy sterilizált palackkal rohangáltunk a lemeztelenített ifjú hommelette után, végérvényesen nevetségessé téve magunkat előtte - vagy pedig ilyen gyilkos bigyókat ragasztottunk az alfelére, hogy némi pisit kinyerjünk belőle. A végeredmény: a totális kudarc. Mindez szorosan összefügg azzal, hogy a kedves kis omlettkét az itt taglalt okok miatt néhány órán belül mélyaltatásba, egyben szike alá helyezik, úgyhogy most a geadget részletes elemzése elmarad. Aggódjatok velünk!

4 megjegyzés:

 1. Aggodunk, aggodunk, persze. Amint felebredt az altatasbol irj rovid posztot, hogy minden rendben van.

  VálaszTörlés
 2. ezt a zacskót jól ismerjük, pontosan hat ment pocsékba, mire a hetedikben ott díszelgett a harmatfriss minta. szerintük az a titok nyitja, és most mint tapasztalt vizeletgyüjtő-zacskó felragasztó mondom, oda kell ragasztani, ahova nem is gondolná az ember.
  gondolok omlettkére, minden rendben lesz!

  VálaszTörlés
 3. másik lakótárs2008. október 2. 12:02

  Jól van, minden rendben,itthon vagyunk, majd biztos lesz hosszas taglalás is...

  VálaszTörlés
 4. Mi hárommal próbálkoztunk, aztán feladtuk. Vizeletmintánk nem lett, viszont a fogamzásgátlás új módszerét fedeztük fel. Kissé, hogy is mondjam, kezdetleges viszont sokkal olcsóbb, mint az óvszer.

  VálaszTörlés